AMS (AİO) Dialog Eklemek Ve Yazılan Notların Arasına Link Vermek Nasıl Olur

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
AMS (AİO) Dialog Eklemek Ve Yazılan Notların Arasına Link Vermek Nasıl Olur
Aslında nasıl yapılacağını bende bilmiyordum hazırladığım bir ams ile ilgili bu işi bilenlerden yardım talep ettim amsdeveloper kurucusu olan arkadaşımız sistemin nasıl çalıştığını bana anlatınca bende videolu anlatımını sizler için paylaşmak istedim anlatında ams için ilk oldu diyebilirim ama sistem gayet basittir daha değişik anlatımlar da hazırlayıp diğer derslerimizde foruma ekleyeceğim

Eklediğim videolu anlatımı takip ederseniz hiç sorun çıkmayacaktır arkadaşlar
ams1.jpg

ams2.jpg

Eklentiler

Son düzenleme:
İndirip Bakalım Bende Yeni Başladım Bu proğramla uğraşmaya Yararlı ve Zevkli Bir Proğram Ama Kod Bilgisi Şart Yada uygulamalı Anlatımlar Lazım İnternette Türkçe ders Videoları çok az Photoshop Gibi Yaygın Değil inş Yaygınlaşır Teşekkürler Paylaşım için

Aklıma gelenleri anlatmaya çalışıyorum bende yeni öğreniyorum sayılır forumda yaptığım bazı programlar var inceleyebilirsiniz üzerlerinde hoşunuza giden yerleri yazarsanız anlatım yaparak kodları verebilirim gerisi hayal gücünüze kalmış demektir

Aklıma gelenleri anlatmaya çalışıyorum bende yeni öğreniyorum sayılır forumda yaptığım bazı programlar var inceleyebilirsiniz üzerlerinde hoşunuza giden yerleri yazarsanız anlatım yaparak kodları verebilirim gerisi hayal gücünüze kalmış demektir

eline sağlık Paylaşmak Güzeldir, Yalnız Videolu Anlatımlar Bence Çok Önemli Acemiler için vede kod bilgisi olmayanlar için. Video,yu izledim :(
Yazıyla Anlatım olmuş Tabi Bu Hem Zaman Alıyor hem Sıkıcı Oluyor, Buda Eleştirimiz Olsun :D
Kolay Gelsin Sağlıcakla Kal

Geri
Yukarı