Al jazeere sports kanalları

ceeeees

Üye
Kayıtlı Üye
Sayın üyeler yarın malum avrupa ligi maçları var ve al jazeere sports'un tüm kanalları bizim maçlarımızı yayınlıyor, güncel key veya yazılım varsa bu konuda yardımcı olurmusunuz (güçlüsat yardımlarını bekliyorum) Teşekkürler

---------- Sonra gönderilen Saat 14:37 ---------- İlk önce gönderilen Saat 13:56 ----------

Al jazeera sports için mutlaka seeback key olmalıdır. Yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Sonra gönderilen Saat 16:56 ---------- İlk önce gönderilen Saat 14:37 ----------

galiba kimse bilmiyor al jazeera sport keylerini. Benim anlamadığım adault kanallarını şifreleri hemen bulunuyorda bu spor kanallarının şifreleri neden bulunamıyor...Neyse bu işin üstadı olanlara burdan duyurulur. Biz spor severlere bir kıyak yaparlarsa çok güzel olur...

---------- Sonra gönderilen Saat 17:03 ---------- İlk önce gönderilen Saat 16:56 ----------

al jazeera sport keyleri www.key2sat.com: key AL JAZEERA SPORT +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 HOTBIRD (13.0E)# burada var, ancak provider no bilmiyorum, bilenler varsa lütfen yardımcı olsun...

Geri
Yukarı