Akiwa Güncel Yazılımları 23.12.2011

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Hepsi bir başlı altında toplandı kolay gelsin

Akiwa Güncel Yazılımları 23.12.2011

Eklentiler

akiwa 2011 mini cihaz yazılım ve kanal listesi

akiwa 2011 mini cihaz yazılım ve kanal listesi

usb ile ilk önce yazılım yüklenecek sonra kanal listesi ok

Son düzenleyen: Moderatör:
key

eskiden key girebiliyordum ama format attım artık giremiyorum. Bilgi kısmana girdiğimde bu yazılım gözüküyor daha yenisi veya daha eskisi yok mu ?

attığınız yazılımda key menüsü kapalı olması lazım elle key menüsünü açmanız gerekiyor ama nasıl olduğunu bende bilmiyorum araştırıp buraya ekleyeceğim

---------- Sonra gönderilen Saat 21:44 ---------- İlk önce gönderilen Saat 21:43 ----------

kanal üzerinde iken
KEY AÇMA 9896
KEY KAPATMA 9897

AKİWA 2011- USB altın skart yazılımı

AKİWA 2011- USB altın skart yazılımı

ÖNEMLİDİR
Bu yazılım Altın skart olan modeller içindir.
beyaz skart olan yazılımı atarsanız kumanda vazife yapmaz
bu yazılımı beyaz skart olan modele yükleye bilirsiniz her iki kumandada çalışır.yanlız beyaz skat yazılımını altın skart lıya yüklerseniz kendi kumandası algılamaz 2011 mini kumandasıyla çalışır

Eklentiler

akiwa 2011 in yazılımı yokmu? fabrika yazılımı özellikle? yanlış yazılım sonucu fabrika ayarlarına dönemiyorum.

Hepsi bir başlı altında toplandı kolay gelsin
Akiwa Güncel Yazılımları 23.12.2011​

Son düzenleyen: Moderatör:
Akiwa akw 18500 güncelleme kanal listesi ni yükledim kanallar gitti uyduda sinyal sıfır uydu frekansıda güncelleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz

Kanal listesi eskidir yeni liste bulmanız lazım yada tp listesine girip tüm listeyi silip şebeke arama frekansını ekleyerek şebeke taramasını yapmanız lazım bu durumda tüm kanalları kendisi bulacaktır.

Geri
Yukarı