Merhabalar ben auto play media studio ile bir proje yapıyorum bu projede birden fazla dosyayı sırası ile çalıştırmak istiyorum .
aşağıdaki kodda da görüldüğü gibi ben seçtiğim birkaçtane dosyayı sırasıyla çalıştırmak istiyorum ilk önce seçtiğim 1.dosya sonra 2 sonra 3 yalnız uygulama ben birden fazla dosyayı seçtiğimde ilk dosyayı çalıştırıyor daha sonra ikinci dosyayı çalıştırmıyor,
c1 = CheckBox.GetChecked("CheckBox1") -- 1. checkboxun seçili olup olmadığına bak
c2 = CheckBox.GetChecked("CheckBox2") -- 2. checkboxun seçili olup olmadığına bak
c3 = CheckBox.GetChecked("CheckBox3") -- 3. checkboxun seçili olup olmadığına bak
if c2 then -- eğer 1. checkbox seçili ise
File.Run("AutoPlay\\Docs\\birincidosya.exe", "", "", true);
Paragraph.SetText("Paragraph1", "Birinci Dosya Çalıştırıldı.") -- Dosya Çalıştırıldı mesajı ver
Application.Sleep(2000) --2 saniye bekle (buna normalde gerek yok sadece görüntü için...)
StatusDlg.Hide();
end
if c3 then -- eğer 2. checkbox seçili ise
File.Run("AutoPlay\\Docs\\ikincidosya.exe", "", "", true);
Paragraph.SetText("Paragraph1", "İkinci Dosya Çalıştırıldı.") -- Dosya Çalıştırıldı mesajı ver
Application.Sleep(2000) --2 saniye bekle (buna normalde gerek yok sadece görüntü için...)
StatusDlg.Hide();
end
if c1 then -- eğer 3. checkbox seçili ise
File.Run("AutoPlay\\Docs\\ucuncudosya.exe", "", "", true);
Paragraph.SetText("Paragraph1", "Üçüncü Dosya Çalıştırıldı.") -- Dosya Çalıştırıldı mesajı ver
StatusDlg.Hide();
end
aşağıdaki kodda da görüldüğü gibi ben seçtiğim birkaçtane dosyayı sırasıyla çalıştırmak istiyorum ilk önce seçtiğim 1.dosya sonra 2 sonra 3 yalnız uygulama ben birden fazla dosyayı seçtiğimde ilk dosyayı çalıştırıyor daha sonra ikinci dosyayı çalıştırmıyor,
c1 = CheckBox.GetChecked("CheckBox1") -- 1. checkboxun seçili olup olmadığına bak
c2 = CheckBox.GetChecked("CheckBox2") -- 2. checkboxun seçili olup olmadığına bak
c3 = CheckBox.GetChecked("CheckBox3") -- 3. checkboxun seçili olup olmadığına bak
if c2 then -- eğer 1. checkbox seçili ise
File.Run("AutoPlay\\Docs\\birincidosya.exe", "", "", true);
Paragraph.SetText("Paragraph1", "Birinci Dosya Çalıştırıldı.") -- Dosya Çalıştırıldı mesajı ver
StatusDlg.Hide();
end
if c3 then -- eğer 2. checkbox seçili ise
File.Run("AutoPlay\\Docs\\ikincidosya.exe", "", "", true);
Paragraph.SetText("Paragraph1", "İkinci Dosya Çalıştırıldı.") -- Dosya Çalıştırıldı mesajı ver
StatusDlg.Hide();
end
if c1 then -- eğer 3. checkbox seçili ise
File.Run("AutoPlay\\Docs\\ucuncudosya.exe", "", "", true);
Paragraph.SetText("Paragraph1", "Üçüncü Dosya Çalıştırıldı.") -- Dosya Çalıştırıldı mesajı ver
StatusDlg.Hide();
end