9009i usb hakıkında

blackdanger

Tanınmış Üye
Kayıtlı Üye
dün uydududan güncelleme yaptım uzun zamandır güncelleme yapmamıştım.güncelleme yaptıktan sonra güncel fabrika ayarlarına dön dedim bunu daha önce hiç yapmamıştım . bütün bilgiler gitti motorlu çanak kullanıyorum motor ayarları gitti ,10 tane uydu vardı 4 uyduya düştü 1 saat uğraştım eski ayarlarıma dönebilmek için siz siz olun sakın güncel fabrika ayarlarına dönmeyin. :D

dün uydududan güncelleme yaptım uzun zamandır güncelleme yapmamıştım.güncelleme yaptıktan sonra güncel fabrika ayarlarına dön dedim bunu daha önce hiç yapmamıştım . bütün bilgiler gitti motorlu çanak kullanıyorum motor ayarları gitti ,10 tane uydu vardı 4 uyduya düştü 1 saat uğraştım eski ayarlarıma dönebilmek için siz siz olun sakın güncel fabrika ayarlarına dönmeyin. :D

Arkadaşım yanlış yönlendirme yapmayalım fabrika ayarlarına dönmek demek kullanıcının yaptığı tüm ayarlamalar silinir ve üretici firmanın vermiş olduğu değerlere geri döner demektir.yukarda yapmış olduğunuz işlemdede aynı şelikde oldu ve fakrika ayarlarına dönünce de kullanmış olduğunuz tüm ayarlar silindi.Bu tür durumlarda kanal listenizin yedeğini alabilirsiniz forumda anlatımları mevcuttur ve kanal editörü de mevcuttur.kanal listenizin yedeğini alın fabrika ayarlarından sonra geri yükleyin.

yok ustam yanlış yönlendirme yapmıyorun ben güncelleme yapmadan önce size sormuştum motorlu çanak kullanıyorum. bir sıkıntı olurmu demiştim sizde yok demiştiniz ben uydu konusunda çok bilgisizim ve acemiyim onun için bu cihazı aldım herşeyi uydudan otamatik yapsın diyeve cihazdan çok memnunum sizde güncelleme yapınca güncel fabrika ayarlarında geri dönün demiştiniz bende öyle yaptım motorun bütün bilgileri falan filan hepsi gitti.ve bunuda burda paylaştım siz bana deseydinizki motor bilgileri ve diğer ayarlarda gider deseydiniz ben bunu yapmazdım amacım kimseyi şuçlamak değil.saygılar

Tamam mevcuyu anladım arkadaşım gerekli yedekleme bilgilerini yukarda yazdın anlattıgım şekilde yaparsanız sorun kalmaz ayrıca fakrika ayarlarına her zaman için yazılım yükledikten sonra dönmek iyidir

Geri
Yukarı