4.4 KITKAT dan 4.2 JELLY BEAN e Dönüş
Kuruluma Başlamadan Önce* Yazılım güncellemesi sonrası tüm verileriniz silinecektir!* Lütfen tüm verilerinizi yedekleyin. Yedekleme işlemi için Google Play Storedan yedekleme uygulamalarını yada bilgisayar üzerinden çalışan yedekleme programlarını kullanabilirsiniz.
Adım 1
SD Kart Kullanıyorsanız lütfen SD kartınızı çıkartın.
Şarjınız %35in üstünde olmalıdır.
Adım 2
Adım 3
İndirilen dosya Dahili Depolama/Download dizinine kaydedilecektir.
Bilgisayara indirenler için, indirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına kopyalayın (*.zip dosyası olarak). Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra USB kablosunu çıkartın.
Adım 4
Adım 5
Çıkan ekranda Dahili Depolamada yazılım dosyasının bulunduğu konuma gidin ve yazılım dosyasını seçin.
Adım 6
Ekrana gelen sorguda güncelle seçeneğini seçiniz. Telefon kendiliğinden yeniden başlatılacak ve güncelleme işlemini gerçekleştirecektir.
İlk açılış normalden uzun sürmektedir.
Yaklaşık 5 dakika. Lütfen bekleyiniz.
Kurulum işleminiz tamamlanmıştır.
Kuruluma Başlamadan Önce* Yazılım güncellemesi sonrası tüm verileriniz silinecektir!* Lütfen tüm verilerinizi yedekleyin. Yedekleme işlemi için Google Play Storedan yedekleme uygulamalarını yada bilgisayar üzerinden çalışan yedekleme programlarını kullanabilirsiniz.
kurulum adımları
Adım 1
SD Kart Kullanıyorsanız lütfen SD kartınızı çıkartın.
Şarjınız %35in üstünde olmalıdır.
Adım 2
Telefonunuzun modeline göre (4GB yada 16GB) yazılım dosyasını telefonunuza yada bilgisayarınıza indirin.
Adım 3
İndirilen dosya Dahili Depolama/Download dizinine kaydedilecektir.
Bilgisayara indirenler için, indirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına kopyalayın (*.zip dosyası olarak). Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra USB kablosunu çıkartın.
Adım 4
(1) Sistem Güncelleme (2) Menü Tuşu (3) Yerelden güncelleme paketini seç adımlarını izleyin.
Adım 5
Çıkan ekranda Dahili Depolamada yazılım dosyasının bulunduğu konuma gidin ve yazılım dosyasını seçin.
Adım 6
Ekrana gelen sorguda güncelle seçeneğini seçiniz. Telefon kendiliğinden yeniden başlatılacak ve güncelleme işlemini gerçekleştirecektir.
İlk açılış normalden uzun sürmektedir.
Yaklaşık 5 dakika. Lütfen bekleyiniz.
Kurulum işleminiz tamamlanmıştır.