21.6 Dederece Yeni Yazılımı

coşkun_52

Tanınmış Üye
Kayıtlı Üye
21 derece yazılımları geldi daha sürpriz yazılımlarda var yazılım kesin ****iz dir denendi *** girmenize gerek yok kolay gelsin.

baff taplin ve yumatu uydudan gunceleme yapancihazlarda ok 21 derece kolay gelsin

Eklentiler

Son düzenleme:
evet calışıyor rex ara çihazada yazılımı yükledim full calışıyor 21 derece. anumax-anımal planet-sexwelwr-spesplatıum-frexler-playboy-s1-2-3 ler ok

Yazılımı nasıl atacaz hangi programla taplin 18000 twin yardımıcı olursanız sevinirim.

Yazılımı nasıl atacaz hangi programla taplin 18000 twin yardımıcı olursanız sevinirim.

sharecable.jpg

Yukardaki resimdeki gibi basit bir sistemde kullanabilirsiniz bu sistem çok basittir mevcut rs232 kablonuzdan uçları açık şekilde
5------------ Şase
3------------
2------------ Kablolarını çıkartınız 5.nolu bacaktan gelen kabloyu twin kart sasesine tuner üzerinede olabilir lehimleyiniz ve diğer 3 ve 2 nolu kabloları twin uzerındekı kabloları sokerek yerlerıne lehımleyınız yazılım yukleme başlamazsa yerlerını degıstırınız yukleme baslayacaktır bu kabloyı kullanınca ne besleme nede ana kart ayarmanıza gerek yoktur

arkadaşlar ben yukleyemedım. elımdeki cihaz: digibox x5400 plus eskıdende 21 den yayın alıyordu. yukarıda verılen yazılımı yukleyemedım yukleyen arkasaşlar yardımcı olacılır mı.

ellen keey girmiyorsun yazılım yüklemen lazım yazılımı yükledikten sonra hiçbirşey yapmıyorsun direk acılır aşşagıdaki bilgileri uygulayarak yazılım yükle aktif olan yazılım burada http://www.uydudoktoru.com/attachme...rece-yeni-yazilimi-21-derece-yazilimi-yenirar

icon1.gif
Taplin Twin - Digibox Twin - Baff Twin Ve Dİğer Uydudan Share Cihazların Ve Çözümleri Yazılımları Burda
"Express-AM22 @ 53° East "

10969 V 24200 Key DATA
11044 V 44950 World Music Channel-Muz Tv
10974 V 8150 Samarskoe Tv

Eutelsat W6 @ 21.6° East

11617 V 27500 Key DATA
11530 V 2857 Alrai Tv
11527 V 2857 Afak Tv

21.5 Derece keyleri

7F 7E DB 52 1E 14 13 7F
68 7E 7F DF EB 7D BB 29

12 12 c5 3f 73 79 7e 12 ------------- Aktif keyler
05 13 12 b2 86 10 d6 44 -------------Aktif keyler

--------------------------------------
Taplin 8100-8800ci-9900cxci-skywalker 21.6 Derece Share Yazılımları için Yazının Üzerine Tıklayınız
Digibox 84500Fta Twin 21.6 - 53 Derece Yazılımı 01.07.2009
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2048x1536 and weights 594KB.
sharecable.jpg

Yukardaki resimdeki gibi basit bir sistemde kullanabilirsiniz bu sistem çok basittir mevcut rs232 kablonuzdan uçları açık şekilde
5------------ Şase
3------------
2------------ Kablolarını çıkartınız 5.nolu bacaktan gelen kabloyu twin kart sasesine tuner üzerinede olabilir lehimleyiniz ve diğer 3 ve 2 nolu kabloları twin uzerındekı kabloları sokerek yerlerıne lehımleyınız yazılım yukleme başlamazsa yerlerını degıstırınız yukleme baslayacaktır bu kabloyı kullanınca ne besleme nede ana kart ayarmanıza gerek yoktur

Son düzenleme:
arkadaşım ben iki üç yazılım denedim ensonunda yukaridaki yazılımla çözdü (18000 twing çihazın içindeki iki tunerde aynı) sende dene sorun olcagını sanmıyorum ama sorumluluk sana ayit

yazılımı 15000twin cihazlarımıza yükledim sorunsuz çalışıyor karışık gibi görünsede resimlerdeki bağlantıları ustaların yazdıklarını takip edersek rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsiniz emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerr SAMSUN GÜNGÖR ELEKTRONİK

yazılımı 15000twin cihazlarımıza yükledim sorunsuz çalışıyor karışık gibi görünsede resimlerdeki bağlantıları ustaların yazdıklarını takip edersek rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsiniz emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerr SAMSUN GÜNGÖR ELEKTRONİK

arkadaşım hangi uyduda calışıyor 21 derecedemi 53derecedemi çalışıyor 15000 twin çihaz

arkadaşlar elimize yeni yazılımlar geciyor daha fazla kanal acar ise burdan vericem yazılımları denemeler iyi yönde gidiyor kolay gelsin

Geri
Yukarı