Herkese merhaba. Forumda daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum konulara baktım ama bulamadım. Benim gibi yeni başlayanların da akıllarına takılanları giderebilmesi ve fikir alabilmesi için bu konuyu açmak istiyorum. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz baskı devrelerde elde ettiğiniz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiye kadar iki adet devre denedim ve ikisini de çalıştıramadım. Nerede yanlış yapıyorum çözemedim bir türlü. Şimdi merak ettiğim soruları aşağıya yazıyorum benim gibi yeni başlayanların da faydalanabilmesi için şimdiye kadar edinmiş olduğunuz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
1. Devrenin çıktısını yazıcıdan alırken görüntü aynalama yapılmalı mıdır?
2. Malzemelerin olduğu kısımı bakır plaketin bakır olmayan kısmına basımını yapabilir miyiz?
3. Baskı devre yaparken hangi kağıdı kullanıyorsunuz (el işi kağıdı, kuşe kağıdı veya dergi kağıdı) PNP kağıt alınmalı mıdır?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
1. Devrenin çıktısını yazıcıdan alırken görüntü aynalama yapılmalı mıdır?
2. Malzemelerin olduğu kısımı bakır plaketin bakır olmayan kısmına basımını yapabilir miyiz?
3. Baskı devre yaparken hangi kağıdı kullanıyorsunuz (el işi kağıdı, kuşe kağıdı veya dergi kağıdı) PNP kağıt alınmalı mıdır?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.