wodex 2009Fta Plus - wodex 11100 FTA Yeni yazılımı editli yazılımdır 2011

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
next_to_wodex.jpg

next_to_wodex_1.jpg

next_to_wodex_2.jpg

Yazılım test edilmiştir resimleri yukarıya ekli olup yazılımdan çıkacak sorunlar kullanıcıya aittir.

Herhangi bir sorun çıkarsa zip içinde bulunan erom yükleyicisi ile örjinal yazılımını yükleyiniz sorununuz düzelecektir..

Yazılım Nextstar16500 ID numarası 01045 den dönüştürülerek yapılmıştır.

Kesinlikle ota güncellemesi yapmayınız

Ota güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler cihaza ufak bir müdahale ile cihaz yazılımları Editlenmeden next ota güncelleme sistemini kullanabilirler
.

Eklentiler

Son düzenleme:
bunun güncellemesini nasıl yapacaz ustam ( denedim ama fiasko ):o yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekürler

yazılımı yükledim uydudanda yazılım güncellemek istiyorum yardımcı olurmusunuz .

ben bu yazılımı yukledim fakat uydudan guncelleme yapamadım acaba nasıl oluyo acıklarmısınız kolay gelsin

ben bu yazılımı yukledim fakat uydudan guncelleme yapamadım acaba nasıl oluyo acıklarmısınız kolay gelsin

Yukardaki mesajda kesinlikle uydudan güncelleme yapmayınız diye not düştüm güncellem sistemini aktif olarak kullanmak isterseniz cihazı göndermeniz gerkiyor modifiye edilmesi lazım.Eğer modifiye edilmesini istersiniz bana ulaşabilirsiniz.

Geri
Yukarı